Tilbage

Sensommerhilsen

Så er det blevet sensommer, og hvor skal det nydes, at det stadigvæk er varmt og lyst. Læs om ture på koloni, Baunebo og rokader af personale og ledere.
27. august 2019

I denne uge tager Åbo til Mors på koloni og snart følger Skovbo og Søbo efter.

Vores nye afdeling Baunebo

Byggeriet er kommet godt i gang og vi glæder os over at se, hvor hurtigt det går. Flere af beboerne er meget interesseret i, at følge byggeriet, og ja - det er vi som personale også.

Vi har fejret det første spadestik, og jeg håber, I fik læst om begivenheden i Herning Folkeblad.

Vi har allerede fundet et navn til den nye afdeling og det er Baunebo. Beboerne fik navnet at vide på det årlige "lagkagemøde" i torsdag den. 22. august. For jer der ikke ved hvad et lagkagemøde er, så det ordinære afdelingsmøde i Afdeling Rosenholm. Et dejligt møde hvor der til kaffen blev serveret…… lagkage.

At navnet blev Baunebo er ikke tilfældigt valgt. Vi rykker tættere på Baunekirken, og som anerkendelse for det gode samarbejde vi har i forskellige sammenhænge - ja så blev valget nemt.

Navneordet  bavn,  er også tænkt ind i navnevalget. En bavn betyder en brændestabel, og er et bål tændt på et højtliggende sted, f.eks. på en bavnehøj, hvorfra det brændende bål kan ses vidt omkring. Man har helt tilbage fra vikingetiden brugt bavner til at kalde folk sammen. Det med at kalde folk sammen overfører vi til, at her er alle velkommen - her vil vi gerne være sammen.

At "v" blev erstattet med "u" er grundet relationen til Baunekirken.

Baunebo skal stå klar til indflytning i sommeren 2020.

Rokade af personale og ledere

Det er vigtigt for os, at de kommende beboere, som flytter ind på Baunebo, mødes af en personalegruppe og ledelse som kender og arbejder med Rosenholms menneskesyn og værdier. Derfor vil der ske en mindre rokade af personalet på afdelingerne i foråret 2020.

Der er fra pårørende og personalet gjort opmærksom på, at Skovbo er en stor afdeling med 17 beboere. Det er ikke en mulighed, at dele Skovbo op i to afdelinger med de ressourcer vi har til rådighed, derfor har vi truffet det valg, at tilknytte 2 beboere på Skovbo til Søbo. For at fordele ressourcerne mellem afdelingerne overgår der personale fra Skovbo til Søbo, og det er kendt personale af beboerne.

Afdelingslederne får også nye ansvarsområder, idet vi har valgt ikke at ansætte flere afdelingsledere:

  • Lene Johansen er afdelingsleder for Kridthuset/Holmen, og det vedbliver hun med at være. Derudover vil Lene blive afdelingsleder for den kommende Aflastning og nattevagterne.
  • Bente Krautwald er afdelingsleder for Skovbo, og det vedbliver hun med at være. Derudover vil Bente blive ny afdelingsleder på Søbo. Dette skift sker medio september.
  • Tove Gejl er afdelingsleder for Åbo, og det vedbliver hun med at være. Derudover vil Tove blive afdelingsleder for Baunebo.

Kontaktinfo

Susanne Skoubo Kjeldsen
Leder
Tlf.: 96284260
Send e-mail til rohsk@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.