Tilbage

I ønskes alle en rigtig glædelig jul og godt nytår 2020

2020 nærmer sig sin afslutning, og dermed også tid til en julehilsen og et kort tilbageblik på året, der er ved at rinde ud.
22. december 2020

2020 har været et anderledes år, end vi alle havde forventet. Covid - 19 gjorde sit indtog i hele verden, og pludselig blev hverdagen for os alle ændret hurtigere, end vi næsten kunne følge med. Vi har skullet agere i nye og uvante situationer.

På Rosenholm lukkede vi ned for alt besøg i foråret. Det har bestemt ikke været nemt for jeres voksne børn, bror, søster eller ven. Det har heller ikke været nemt for jer pårørende, og vi ved, at mange af jer har været meget følelsesmæssigt berørt af dette. Heldigvis kan I nu, her i anden bølge, besøge jeres kære, når I benytter terrassedøren. 

For en stor del af beboerne blev dagtilbuddet "omkonverteret" til at skulle finde sted på Rosenholm. Det var spændende i begyndelsen, men selvfølgelig længtes beboerne også efter en "normal" hverdag, at komme på arbejde, at få gæster og tage ud i byen. I efteråret vendte smittetrykket atter i den forkerte retning, og for at passe på alle, er der atter en nogle beboere, som får deres dagtilbud på Rosenholm.

Vi har fået en masse hygiejnerestriktioner, som vi alle har skullet lære at håndtere både som beboer, pårørende og personale. Det er lykkedes os at holde Coronaen fra døren med en god hygiejne. Tak til jer alle, for jeres forståelse, for de tiltag vi har måtte tage, og ikke mindst hjælpen til at holde beboernes lejlighed ren. Det roder jo lidt mere, og nullermænd har det med at vokse sig større, når alle beboer og personale er "hjemme" hele dagen.

Ser vi bort fra Covid - 19 situationen, og de udfordringer der følger med, har 2020 været et helt specielt år. Vi er blevet beriget med hele tre nye enheder, Baunebo, Baunebo Nord og Aflastningen. Det var ærgerligt, at vi ikke har kunnet fejre denne udvidelse med en kæmpe beboer-, pårørende - og personalefest. Det har vi så til gode.

Vi har haft helt specielle gæster til at lyse op i hverdagen. Luna - omsorgsklovnen har været på besøg et par gange. Luna er virkelig en person, som kan bringe smilet frem i hverdagen. The MUUBS har spillet musik for os på parkeringspladsen, og det skal bestemt ikke være sidste gang, de spiller op til asfaltbal.

Tak til Støtte - og vennekredsen for de aktivitetsredskaber Rosenholm er blevet beriget med. Det var ikke lykkes uden jer. Tak for godteposerne d. 1. december, de faldt i god jord, selv om de i år ikke blev overbragt af julemanden.

Selv om Coronaen i øjeblikket har et hårdt greb om vores daglige udfoldelsesmuligheder, så skal I vide, at julen den skal stadig fejres, og det bliver den. Vi hører julemusik, bager og holder julefrokost og glæder os over, at vores skønne juletræ, skænket af Christians forældre, lyser op i atriumgården. 

Vi vil meget gerne appellere til, at alle de retningslinjer, som må komme hen over jul og nytår i forhold til Covid - 19, overholdes. Det vil vi, som personale, gøre både på arbejde og privat.

Vi skal fortsat passe meget på beboere og hinanden, så er I de mindste i tvivl om symptomer eller kontakt til andre, som har symptomer, eller er smittet med Covid - 19, så kontakt afdelingen, inden I vender tilbage til Rosenholm efter ferien. Sammen kan vi så udarbejde en plan for, hvorledes jeres voksne barn vender tilbage til Rosenholm.

Med denne lille hilsen vil vi her fra Rosenholm og Kridthuset ønske jer alle en rigtig glædelig og hjertevarm jul og et lykkebringende Nytår.

 Mange julehilsner fra os alle

   Susanne Skoubo Kjeldsen                                                 

Kontaktinfo

Nicolai Olsen
professionsbachelor i pædagogik
Tlf.: 96284281
Send e-mail til rohno@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.