Tilbage

Nyhedsbrev uge 19

Kære pårørende så er det atter ved tiden, at I skal høre nyt fra Rosenholm.
15. maj 2020

Det er koldt udenfor, men fra os er der varme og dejlige nyheder. Den bedste nyhed I får i dette brev er, at nu kan vi arrangere udendørsbesøg på Rosenholm under helt specielle former. I kan læse mere om, hvorledes I skal forholde jer til det i den vedhæftede fil.

Vi har ryddet en garage og gjort den lidt hyggelig, den er I velkommen til benytte, hvis det er for koldt at sidde på lejlighedernes terrasser.

Vi glæder os til at mødes med jer under disse nye former.

Atriumgården har fået en gynge, den glæder vi os til at tage i brug om et par dage. Tusind tak til Støtte - og vennekredsen, som har gjort dette muligt.

En del af Tre Birke personalet er stadig tilknyttet Rosenholm som aktivitetsmedarbejdere, og det er en stor glæde for os alle. Der er mange aktiviteter både her - og udenfor huset. Der har været fisketur, levende musik i atriumgården, bamseløb og på mandag d. 18. maj er der fernisering på Skovbo af beboernes farverige og nymalede billeder.

Kridthuset og Holmen modtager også et antal beboere i dagtilbud, og har en masse dejlige aktiviteter i gang.  Det er faktisk en gruppe herfra, som har ryddet garagen til "gæstehus". Der slides i haven og ønsket er blot, at det bliver lidt mere varmt. Heldigvis er der brænde nok til at bålpladsen flittigt kan benyttes. Holmen har, som meget andet af Danmarks befolkning indtaget skovene omkring Herning. Det nyder alle, for i denne tid kan vi have brug for, at der er lidt højere til loftet end ellers.

I denne uge har flere af beboerne været til frisør. Det foregik i væksthuset i atriumgården, og det var til stor morskab for alle. Vi overvejer om fodspecialisten skal bydes indenfor på samme vilkår. Det er et helt welnessområde.

Byggeriet er gået ind i den sidste fase, og vi bliver klar til at tage imod de nye beboere medio juni måned. Vi glæder os så meget til at kunne vise det frem en dag. Desværre bliver der ikke en indvielsesfest inden afdelingen tages i brug.

Kontaktinfo

Nicolai Olsen
professionsbachelor i pædagogik
Tlf.: 96284281
Send e-mail til rohno@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.