Tilbage

Nyhedsbrev uge 14

I morgen er det tid til vaccine nr. 2. Vi glæder os til at kunne fejre dette. Vi hejser atter flaget og Hjem Is bilen kommer kl. 14, hvor vi skal have købt lidt stort ind, således alle kan tilbydes en is efter vaccinationen.
07. april 2021

Kære pårørende

Håber I har haft en dejlig påskeferie og nydt både solen og sneen. I morgen er det tid til vaccine nr. 2. Vi glæder os til at kunne fejre dette. Vi hejser atter flaget og Hjem Is bilen kommer kl. 14, hvor vi skal have købt lidt stort ind, således alle kan tilbydes en is efter vaccinationen.

Hvis I ønsker at være hos jeres voksne barn efter vaccinationen, så aftaler I blot dette med personalet. Der vil ligeledes være ekstra personale til stede torsdag aften, og ledelsen går ikke hjem, før den vaccinerede læge giver grønt lys for det.

Så håber vi, at vi snart kan ophæve besøgsforbuddet. Vi er oplyst pr. d.d. om, at besøgsrestriktionerne på socialområdet ophæves på de enkelte tilbud, når 80% af beboerne er færdigvaccinerede - dvs. 14 dage efter at beboerne har modtaget 2. vaccine. Det må, for Rosenholms vedkommende, blive omkring weekenden i uge 16.

Hvordan man som gæst skal agere, er der ikke kommet regler for, men den gode håndhygiejne, mundbindog afstandskrav bliver der nok ikke rykket ved. Vi glæder os til at byde jer indenfor igen.

Med udgangen af marts måned fratrådte afdelingsleder for Søbo og Skovbo Bente Krautwald sin stilling.

Pædagog Sine Ejstrup Bang fra Søbo er konstitueret som afdelingsleder, indtil der er ansat en ny.

                           Mange hilsner fra os alle

                                Susanne Kjeldsen

Kontaktinfo

Nicolai Olsen
professionsbachelor i pædagogik
Tlf.: 96284281
Send e-mail til rohno@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.