Tilbage

Nyhedsbrev uge15

Nu er der gået lidt mere end en uge siden, vi havde anden runde af vaccinationsprogrammet. Og kan med glæde meddele, at mere end 80 % af alle beboere er vaccineret.
16. april 2021

Kære pårørende og personale

Nu er der gået lidt mere end en uge siden, vi havde anden runde af vaccinationsprogrammet. Og kan med glæde meddele, at mere end 80 % af alle beboere er vaccineret. Vi havde den herligste vaccinedag med sang, musik og is. Teamet, som skulle vaccinere beboerne, fik inden de begyndte at vaccinere tildelt medaljer for deres indsats, og dem var de oprigtigt stolte af. Det var en glæde for flere af beboerne at se, at teamet også havde fået en medalje.

To uger efter sidste vaccination er der opnået fuld vaccinedækning. Det betyder, at vi den 22. april kan ophæve besøgsforbuddet. Vi glæder os alle til at kunne slå dørene og atter samles i et det fællesskab, som både beboerne og vi nyder så meget.

Der er ikke meldt noget ud om, hvorvidt der sker ændringer på dagbeskæftigelsesområdet. Frisør og massør kan efter 22. april atter inviteres indenfor.

Vi skal stadig overholde lovgivningen for hygiejneregler og sender informationer ud til jer, hvis sker ændringer her.

At skulle vende tilbage til en næsten almindelig hverdag er helt utroligt, og der er mange opgaver, som vi igen skal til at "nytænke" arbejdsgangen i. Mange tiltag og aktiviteter blev skrinlagt eller aflyst, det har alle været kede af, men haft forståelse for. Beboerne har været påvirket af alt, hvad der er sket i der forgangne år. Derfor træder vi varsomt, når vi åbner mere og mere op. Vi skal alle være med til at åbne op igen, og derfor kan det tage lidt tid for nogle af beboerne, at vænne sig til en anderledes hverdag.

Baunebo og aflastningens beboere, pårørende og personalet har aldrig oplevet Rosenholm uden besøgsforbud, så nu kan alle med tilknytning til denne afdeling endelig mødes for første gang i et fællesskab.

Hvis I oplever jeres voksne barn, er utryg i alt det nye som kommer til at ske, så lad os det vide. Ved fælles hjælp skal vi sikre, at ingen bliver utrygge.

Vi fejrer ophævelsen af besøgsforbuddet med beboerne d. 28. april med besøg af Holstebro Dansekompagni, som vil optræde i Atriumgården med musik og dans. Efterfølgende har vi igen hyret pølsevognen ind for at få en grillpølser og en sodavand.

Med disse gode nyheder ønskes en rigtig dejlig og solrig weekend.

                                      Venlig hilsen

                                  Susanne Kjeldsen

Kontaktinfo

Nicolai Olsen
professionsbachelor i pædagogik
Tlf.: 96284281
Send e-mail til rohno@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.