Tilbage

Nyhedsbrev uge 10

Vi hejser flaget og sørger for en god stemning omkring det at skulle vaccineres. Beboerne vaccineres med vaccinen Pfizer.
10. marts 2021

Kære pårørende

 

Så er der godt nyt til jer.

Hvis der kan findes læger til at udføre vaccination af beboerne, så bliver beboerne vaccineret torsdag d. 18 marts.

Vi hejser flaget og sørger for en god stemning omkring det at skulle vaccineres. Beboerne vaccineres med vaccinen Pfizer.

Dagens planlægges således, at der er mest muligt sundhedsfagligt personale på arbejde i eftermiddags - og aftentimerne. Vi sørger for at indrette egnede lokaler til vaccination, ud fra de retningslinjer vi har fået. Hvis der er beboere, som ikke er trygge ved at skulle vaccineres i de anviste lokaler, vil vi forsørge, at få lægen til at komme ud i boligerne.

Hvis I ønsker at besøge jeres voksne barn denne dag, så vil vi meget gerne informeres om dette snarest. Vi tilbyder gerne at ringe til jer, så snart jeres voksne barn er vaccineret.

Det informationsmateriale, vi indtil videre har fået, er vedhæftet det nyhedsbrev der er blevet sendt til jer. Kontakt os endelig, hvis I har spørgsmål.

Ridning er startet op igen, og beboerne glæder sig til at komme tilbage i folden.

I skrivende stund skinner solen, og derfor er vi ved at rydde op i vores "lille garage, således den igen kan bruges som besøgssted, hvis I ønsker at være lidt udenfor, når I er på besøg.

Hvis I allerede på nuværende tidspunkt har planer om, at jeres voksne barn skal hjem nogle dag i forbindelse med påsken, så må I meget gerne meddele det til personalet. Det er en stor hjælp for os i forhold til arbejdstidsplanlægningen. Det samme gælder for sommerferien.

 Kridthuset/Holmen holder ferielukket i uge 29, 30 og 31.

  

                                         Med venlig hilsen

                                         Susanne Kjeldsen

Kontaktinfo

Nicolai Olsen
professionsbachelor i pædagogik
Tlf.: 96284281
Send e-mail til rohno@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.