Tilbage

Rosenholm d. 27.09.21

Jeg skriver til jer for at informere jer om, at Susanne desværre er sygemeldt i en længere periode. Susanne har fået konstateret en tumor på hjernen. Hun er blevet opereret i onsdags, hun skal efterfølgende enten i stråle eller kemo behandling. Vi kan endnu ikke sige noget om varigheden af fraværet, men vi skal nok holde jer informeret, når vi ved mere.
01. oktober 2021
Kære pårørende til beboere på Rosenholm.
Jeg skriver til jer for at informere jer om, at Susanne desværre er sygemeldt i en længere periode. Susanne har fået konstateret en tumor på hjernen. Hun er blevet opereret i onsdags, hun skal efterfølgende enten i stråle- eller kemo behandling. Vi kan endnu ikke sige noget om varigheden af fraværet, men vi skal nok holde jer informeret, når vi ved mere.
Jeg vil, som stedfortræder, midlertidig varetage en del af Susannes opgaver i tæt samarbejde med afdelingsledergruppen. Nogle opgaver vil også blive uddelegeret til andre i huset. Vi håber ikke, I eller beboerne vil mærke ændringen særlig tydeligt, da vi alle forsøger at løse opgaverne med så få forandringer som muligt. 
Der vil være områder, hvor det er nødvendigt, at vi prioriteter. Det drejer sig bl.a. om opstart af aftenaktiviteter på Kridthuset. Det havde oprindelig planlagt med opstart 01.10.21, det kan vi ikke nå at være klar til. Vi sætter det i gang så snart, der er overskud og mulighed for det, og I vil blive informeret.
En anden aktivitet er julefesten. Det bliver planlagt til d. 25.11.21 kl. 16.00. I vil blive inviteret på et senere tidspunkt men sæt allerede nu et kryds i kalenderen. Festen bliver lidt anderledes, da vi nu er blevet så mange, at vi ikke kan være i atriumgården længere. Ellers bliver alt ved det gamle, der julepyntes i lejlighederne, julefrokostmad, julesange, og mon ikke julemanden kommer forbi. Beboerne må hver invitere 3 gæster med til festen.
Vi har fået tildelt ekstra midler efter Covid19 målrettet til aktiviteter på Handicapområdet. En del af sommerfesten blev finaseret via disse midler, desuden er der en del beboere, som har været med Tre Birke og Kridthuset i biografen, og på torsdag skal de fleste på tur til Givskud dyrepark. Det er noget de glæder sig til.
Jeg troede ikke, vi skulle informere mere ud om Covid19 og anbefalinger i forhold til stop af smittespredning, men det er ikke slut endnu:
Det anbefales nu, at alle som kommer på besøg på et Botilbud lader sig teste inden besøget enten med PCR eller en kviktest.
Venlig hilsen
Tove Gejl Madsen
Tlf. nr. 9628 4280