Tilbage

Nyhedsbrev uge 36

Tak for de fine ord jeg fik med på vejen og de gaver jeg fik. Nu er hverdagen kommet lidt tilbage igen, og nogle af os får opgaver, som vi skal have løst sammen med beboerne. Vi skal i biografen, og det glæder vi os meget til. Det bliver så lækkert, at beboerne skal i biografen.
07. september 2021

Kære alle

Tusind tak for en dejlig fest i sidste uge. Hvor var det skønt, at mange kunne deltage og i en så stor stil - TAK FOR DET.

Tak for de fine ord jeg fik med på vejen og de gaver jeg fik.

Nu er hverdagen kommet lidt tilbage igen, og nogle af os får opgaver, som vi skal have løst sammen med beboerne. Vi skal i biografen, og det glæder vi os meget til. Det bliver så lækkert, at beboerne skal i biografen torsdag  d. 23. september kl. 10.30 for at se Johnny Hansen, som er en person, der kan lidt af hvert for alle, og som gider kigge med.

Derudover skal vi nok få lavet forskellige opgaver sammen med beboerne hen over sommeren og ikke mindst i weekenderne, hvor der kan være flere af beboerne, som er udrejst til egen familie.

Ikke alle pårørende er kommet på listen til at modtage disse breve, og det er vi kede af, at det ikke  ader sig gøre. Vi har gjort hvad vi kunne. Får I en ny mailadresse, så sørg lige for, at Irma får den, så I kan komme med på næste seddel. Vi kan ikke huske, hvem der får en ny adresse, men I skal selvfølgelig med.

Vi har fået en ny afdelingsleder, som hedder Sanne Winding, og hun er fast tilknyttet Kridthuset og Holmen. Vi glæder os meget til, at hun bliver sat ind i tingene, således hun kan knytte husene sammen. Vi glæder os meget til, at hun kommer i gang. Velkommen til Sanne Winding.

Lige nu skal vi have gang i mange andre ting, hvor Kridthuset og Holmen skal ind over. Det bliver så godt, og vi håber meget at d. 1. oktober bliver dagen, hvor det hele går i gang. Sanne skal lige have benene ind over, således hun bliver mere stålsat på, hvorledes hun kommer godt i gang med disse opgaver. Vi er helt sikker på, at personalet både fra Kridthuset, Holmen og Rosenholm hjælper godt til, således hun kan komme godt i gang.

Om lidt skal der ske en masse ting i vores Støtte - og vennekreds. Helle Libergreen har sagt farvel til formandsstolen, så det er Claus, Heidi og Niels, som tager sig af alt det, de gerne vil være omkring. Det bliver så spændende at se, hvad der bedrives.

Husk at Irma gerne modtager mailadresser fra dem, som ikke før har modtaget breve fra Rosenholm.

Irmas e-mail adresse: rohia@herning.dk

Tak til dig Helle Libergreen som så gerne ville sikre, at alle beboerne fik en rigtig god tid her på Rosenholm. Vi er meget glade for de ting du sammen med Claus og Niels fik samlet ind til.

Det var alle ordene for denne gang, og vi håber meget snart, at vi hurtigt kan få sat et brev sammen til jer igen.

                            Mange hilsner fra os alle

                               Susanne Kjeldsen

Kontaktinfo

Nicolai Olsen
professionsbachelor i pædagogik
Tlf.: 96284281
Send e-mail til rohno@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.